Étrend-kiegészítők gyártásához felhasználható vitamin és ásványi anyag vegyületek

1.    Vitaminok 1.1.    A-vitamin 1.1.1.    retinol 1.1.2.    retinil-acetát 1.1.3.    retinil-palmitát 1.1.4.    béta-karotin 1.2.    D-vitamin 1.2.1.    kolekalciferol 1.2.2.    ergokalciferol 1.3.    E-vitamin 1.3.1.    D-alfa-tokoferol 1.3.2.    DL-alfa-tokoferol 1.3.3.    D-alfa-tokoferil-acetát 1.3.4.    DL-alfa-tokoferil-acetát 1.3.5.    D-alfa-tokoferilsav-szukcinát […]

Ajánlatunk bioboltoknak: Nyírfavíz

A nyírfavíz (nyírfanedv, nyírvíz, virics) cukrokban (glükóz, fruktóz, szacharóz), szerves savakban (nikotin, almasav és glutaminsav),  biológiailag aktív […]

Milyen előírás vonatkozik az ostyára?

Az ostya búzalisztből, bármely gabona lisztjéből, kukoricalisztből, tejből és/vagy vízből, esetleg dúsító-, ízesítő-, illetve állományjavító […]

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.